
>
Дослідження якості соусу на основі грибів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, Д. М. Одарченко, М. О. Карєв //
Науковий вісник Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. Серія: Техн. науки. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 93-94.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Одарченко, Микола Семенович
Карєв, М. О.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Одарченко, Микола Семенович
Карєв, М. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|