
>
Rheological, pasting and sensory properties of biscuits supplemented with grape pomace powder [Electronic resource] / L. Wenjuan, Z. Haixu, Li. Bo, N. Grevtseva //
Food Science and Technology. - 2022. - Vol. 42. - Ст. e78421. - DOI 10.1590/fst.78421.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Wenjuan, Lou
Haixu, Zhou
Bo, Li.
Grevtseva, Nataliya
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Wenjuan, Lou
Haixu, Zhou
Bo, Li.
Grevtseva, Nataliya
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |