>
Федак, Наталя Василівна.Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, О. Г. Дьяков //
Федак, Наталя Василівна.
Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 10-13.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Дьяков, О. Г.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Дьяков, О. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|