
>
Рєзник, М. О.Характеристика адаптивності підприємства з позиції системного підходу [Текст] / М. О. Рєзник, Ю. Д. Сидорова ; наук. керівник Л. Д. Забродська //
Рєзник, М. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 183.
Додаткові точки доступу:
Сидорова, Ю. Д.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Сидорова, Ю. Д.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|