
>
Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, І. Г. Бабанов //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 213-214.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабанов, І. Г.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабанов, І. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|