
>
Хацкевич, Ю. М.Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна //
Хацкевич, Ю. М.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 177-178.
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|