>
Черевко, Александр Иванович.Влияние размера частиц на структурномеханические свойства пастообразных концентратов напитков [Текст] / А. И. Черевко, О. А. Маяк //
Черевко, Александр Иванович.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., Полтав. ун-т спожив. кооперації України, 8-9 квіт. 2004 р. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 75-76.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатольевна
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатольевна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|