
>
Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. рекомендації та індивід. завдання для самост. роботи студентам спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: Г. А. Селютіна, Ю. В. Сизих, В. В. Колесник. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 52 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна\уклад.\
Сизих, Ю. В.\уклад.\
Колесник, Вікторія Валентинівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна\уклад.\
Сизих, Ю. В.\уклад.\
Колесник, Вікторія Валентинівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|