
>
636.002.5(06)
Мерінець, Н. А.Результати експериментальних досліджень процесу приготування гомогенної кормової суміші [Текст] / Н. А. Мерінець, І. Г. Бойко //
Мерінець, Н. А.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - Вип. 132: Техн. системи і технологіі у тваринництві. - С. 61-68.. - Бібліогр.: с. 67-68.
(Шифр в БД 636.002.5(06)/В 53-571431)
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
В результаті багатофакторного експерименту отримано рівняння регресії, яке описує технологічний процес подрібнення зернових кормів в рідині, визначені оптимальні параметри факторів, які впливають на якість подрібнення та побудовані поверхні відгуків і їх двомірні перетини, що характеризує нерівномірність коефіцієнта модуля помелу зерна в рідині.
В результате выполнения многофакторного эксперимента получено уравнение регрессии, которое описывает технологический процесс измельчения зерновых кормов в жидкости, определены оптимальные параметры факторов, которые влияют на качество измельчения и построены поверхности откликов и их двухмерные сечения, которое характеризует неравномерность коэффициента модуля помола зерна в жидкости.
Додаткові точки доступу:
Бойко, Іван Григорович
(Шифр в БД 636.002.5(06)/В 53-571431)
УДК | |
636.002.5(06) | |
621.923 |
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
В результаті багатофакторного експерименту отримано рівняння регресії, яке описує технологічний процес подрібнення зернових кормів в рідині, визначені оптимальні параметри факторів, які впливають на якість подрібнення та побудовані поверхні відгуків і їх двомірні перетини, що характеризує нерівномірність коефіцієнта модуля помелу зерна в рідині.
В результате выполнения многофакторного эксперимента получено уравнение регрессии, которое описывает технологический процесс измельчения зерновых кормов в жидкости, определены оптимальные параметры факторов, которые влияют на качество измельчения и построены поверхности откликов и их двухмерные сечения, которое характеризует неравномерность коэффициента модуля помола зерна в жидкости.
Додаткові точки доступу:
Бойко, Іван Григорович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|