>
Пивоваров, Павел Петрович.Низкотемпературное сгущение биологической жидкости криля [Текст] / П. П. Пивоваров, С. В. Прасол, И. Н. Фомина //
Пивоваров, Павел Петрович.
Современные аспекты индустриализации общественного питания : сборник науч. тр. Харьков. гос. ун-та питания и торговли. - Харьков : ХГУПТ, 1990. - С. 42-43.
Додаткові точки доступу:
Прасол, Светлана Владимировна
Фомина, Ирина Николаевна
Додаткові точки доступу:
Прасол, Светлана Владимировна
Фомина, Ирина Николаевна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|