
>
664.858:634
Туз, Н. Ф.Технологія мармеладу желейного з рослинними добавками / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова //
Туз, Н. Ф.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (1). - С. 32-37..
(Шифр в БД І915445/2016/1(1))
Ключові слова: мармелад желейний -- мармелад желейный -- рослинні добавки -- растительные добавки -- натуральні барвники -- натуральные красители -- кріас-порошки -- криас-порошки -- якість -- качество -- мікробіологічна стабільність -- микробиологическая стабильность -- термін зберігання -- срок хранения --
Додаткові точки доступу:
Артамонова, М. В.
(Шифр в БД І915445/2016/1(1))
УДК | |
664.858:634 | |
664.858 | |
634 |
Ключові слова: мармелад желейний -- мармелад желейный -- рослинні добавки -- растительные добавки -- натуральні барвники -- натуральные красители -- кріас-порошки -- криас-порошки -- якість -- качество -- мікробіологічна стабільність -- микробиологическая стабильность -- термін зберігання -- срок хранения --
Додаткові точки доступу:
Артамонова, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|