
>
Азарян, Ю. Б.Дослідження зміни стану крохмалю під час термопластичного екструдування зерна пшениці [Текст] / Ю. Б. Азарян ; наук. керівник І. М. Фоміна //
Азарян, Ю. Б.
Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023.
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|