
>
Development of healthy sour-milk beverages with the use of natural plant nanoadditives [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, K. Balabai, T. Kravchuk, O. Pogarskiy //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 4. - С. 127-137. - DOI 10.15673/fst.v13i4.1566.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Balabai, K.
Kravchuk, T.
Pogarskiy, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Balabai, K.
Kravchuk, T.
Pogarskiy, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |