
>
65.050.2я73
Г 83
Організаційно-економічне обґрунтування інженерних рішень в сфері переробних і харчових виробництв [Текст] : метод. рек. до екон. обґрунтування диплом. та магістер. робіт для студентів спец. 7.090221 Обладнання переробних і харчових вир-в / М-во аграр. політики України; XНТУСГ; Навч.-наук. ін-т бізнесу і менеджменту ; авт.-уклад. О. В. Грідін. - Харків : Міськдрук, 2011. - 210 с. : табл. - 20.00 грн.
Зміст: >
Комплексний аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства. - С. 5-21
Загальнотеоретичні аспекти та практичні рекомендації організаційно-економічного обґрунтування механізації переробки сільськогосподарської продукції. - С. 22-78
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва пшеничного борошна. - С. 79-99
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва пшеничної крупи. - С. 100-120
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва соняшникової олії. - С. 121-142
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва пастеризованого молока. - С. 143-163
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва вершкового масла. - С. 164-185
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва ковбасних виробів. - С. 186-207
Ключові слова: переробка -- сільськогосподарська продукція -- пшеничне борошно -- пшенична крупа -- соняшникова олія -- пастеризоване молоко -- вершкове масло -- ковбасні вироби --
Додаткові точки доступу:
Грідін, Олександр Володимирович\авт.-уклад.\
М-во аграр. політики України; XНТУСГ; Навч.-наук. ін-т бізнесу і менеджменту
Г 83
Комплексний аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства. - С. 5-21
Загальнотеоретичні аспекти та практичні рекомендації організаційно-економічного обґрунтування механізації переробки сільськогосподарської продукції. - С. 22-78
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва пшеничного борошна. - С. 79-99
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва пшеничної крупи. - С. 100-120
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва соняшникової олії. - С. 121-142
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва пастеризованого молока. - С. 143-163
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва вершкового масла. - С. 164-185
Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва ковбасних виробів. - С. 186-207
Ключові слова: переробка -- сільськогосподарська продукція -- пшеничне борошно -- пшенична крупа -- соняшникова олія -- пастеризоване молоко -- вершкове масло -- ковбасні вироби --
Додаткові точки доступу:
Грідін, Олександр Володимирович\авт.-уклад.\
М-во аграр. політики України; XНТУСГ; Навч.-наук. ін-т бізнесу і менеджменту
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | г.к. | 1 | 1 |
2 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
3 | арт. | 19 | 19 |
4 | оиф | 58 | 58 |
5 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | г.к. | 349300 |
2 | ч.з.г.к. | 349301 |
3 | арт. | 349302 б/у |
4 | оиф | 349303 б/у |
5 | ч.з. оиф | 349304 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|