
>
Дюкарева, Г. І.Дослідження показників безпеки паштетної продукції, виготовленої з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] / Г. І. Дюкарева, М. Л. Серік, Т. М. Головко //
Дюкарева, Г. І.
Вісник Сум. нац. аграр. ун-ту. Серія: Механізація та автоматизація виробн. процесів. - Суми, 2009. - Вип. 1 (20). - С. 59-64.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|