
>
Использование пищевого костного полуфабриката в технологии мучных кондитерских изделий [Текст] / Н. П. Головко, С. В. Журавлев, Н. В. Черная, Н. В. Федак //
Пути повышения качества услуг общественного питания : тезисы докл., г. Саратов, Саратов. гос. аграр. ун-т им. Н. И. Вавилова, 23-24 дек. 2005 г. - Саратов, 2005. - С. 76-78.
Додаткові точки доступу:
Головко, Николай Павлович
Журавлев, С. В.
Черная, Н. В.
Федак, Наталья Васильевна
Додаткові точки доступу:
Головко, Николай Павлович
Журавлев, С. В.
Черная, Н. В.
Федак, Наталья Васильевна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|