
>
Influence of microbial polysaccharides on the formation of structure of protein-free and gluten-free flour-based products [Electronic resource] / V. Mykhaylov, O. Samokhvalova, Zynovija Kucheruk, Kateryna Kasabova, O. Simakova, I. Goriainova, A. Rogovaya, I. Choni //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 6, No. 11(102). - С. 23 - 32.. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.184464.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, V.
Samokhvalova, Olga
Kucheruk, Zynovija
Kasabova, Kateryna
Simakova, O.
Goriainova, I.
Rogovaya, A.
Choni, I.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, V.
Samokhvalova, Olga
Kucheruk, Zynovija
Kasabova, Kateryna
Simakova, O.
Goriainova, I.
Rogovaya, A.
Choni, I.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |