
>
Чорна, Ніна Вікторівна.Розробка комбінованих рибо-рослинних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності [Текст] / Н. В. Чорна, Н. В. Кутугін //
Чорна, Ніна Вікторівна.
Scientific paradigm in the context technologies and society development : VI Міжнар. наук.-практ. конф., 26-28 листоп. 2023 р. - Женева, 2023. - P. 341-344.
Додаткові точки доступу:
Кутугін, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Кутугін, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|