
>
Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління [Текст] : метод. вказівки з виконання практ. заняття для студентів спец. 7.140101, 8.140101.01 Готельна і ресторанна справа, 7.05170112, 8.05170112 Технологія харчування / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, Л. М. Варипаєва. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 34 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна\уклад.\
Балацька, Наталя Юріївна\уклад.\
Варипаєва, Людмила Миронівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна\уклад.\
Балацька, Наталя Юріївна\уклад.\
Варипаєва, Людмила Миронівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|