
>
Процессы, происходящие в продуктах при их обработке [Текст] : энциклопедия питания в 10 т. Т. 6 / П. П. Пивоваров, Шильман Л. З., Ф. В. Перцевой, А. И. Мглинец, Т. В. Бреславец, Н. Г. Гринченко, Н. В. Федак, О. В. Самохвалова, О. В. Котляр. - Харьков : Мир книг, 2017. - 547 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павел Петрович
Шильман Л. З.
Перцевой, Федор Всеволодович
Мглинец, А. И.
Бреславец, Т. В.
Гринченко, Наталя Геннадьевна
Федак, Наталья Васильевна
Самохвалова, Ольга Владимировна
Котляр, Олег Владимирович
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павел Петрович
Шильман Л. З.
Перцевой, Федор Всеволодович
Мглинец, А. И.
Бреславец, Т. В.
Гринченко, Наталя Геннадьевна
Федак, Наталья Васильевна
Самохвалова, Ольга Владимировна
Котляр, Олег Владимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|