>
Погожих, Микола Іванович.Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. І. Погожих, А. О. Пак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 159 с. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4769 (Репозітарій). - Б. ц.
Ключові слова: плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- сушіння -- сушка -- зтп-сушіння -- зтп-сушка -- масообмін -- массообмен -- кінетика сушіння -- кинетика сушки --
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Погожих, Микола Іванович.
Ключові слова: плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- сушіння -- сушка -- зтп-сушіння -- зтп-сушка -- масообмін -- массообмен -- кінетика сушіння -- кинетика сушки --
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 477 |
| 2 | Репозітарій |