
>
Погожих, Микола Іванович.Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. І. Погожих, А. О. Пак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 159 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4769 (Репозітарій). - Б. ц.
Ключові слова: плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- сушіння -- сушка -- зтп-сушіння -- зтп-сушка -- масообмін -- массообмен -- кінетика сушіння -- кинетика сушки --
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Погожих, Микола Іванович.
Ключові слова: плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- сушіння -- сушка -- зтп-сушіння -- зтп-сушка -- масообмін -- массообмен -- кінетика сушіння -- кинетика сушки --
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 178 |
2 | Репозітарій |