
>
Вивчення жирнокислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / З. І. Кучерук, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко, С. М. Тимчук //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 117-122.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Федак, Наталя Василівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Носко, З. І.
Тимчук, С. М.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Федак, Наталя Василівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Носко, З. І.
Тимчук, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|