>
Пивоваров, Павло Петрович.Вплив процесу структуроутворення на зміну фракційного складу білкового комплексу реструктурованих рибних продуктів [Текст] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко //
Пивоваров, Павло Петрович.
Обладнання та технології харч. вир-в : збірник наук. пр. Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - Вип. 12. - С. 122-130.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|