
>
664.71.05
Скобло, Тамара Семеновна.Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станков / Т. С. Скобло, А. В. Богомолов, С. Г. Иващенко //
Скобло, Тамара Семеновна.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (2). - С. 42-44..
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
Ключові слова: вальцовые станки -- вальцьові станки -- измельчение зернопродуктов -- подрібнення зернопродуктів -- мука --
Анотація:
В статье приведен химический состав материала мукомольных вальцов, технологические операции производства вальцов и результаты их испытаний.
У статті наведено хімічний склад матеріалу борошномельних вальців, технологічні операції виробництва вальців і результати їх випробувань.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Алексей Васильевич
Иващенко, Сергей Григорьевич
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
УДК | |
664.71.05 |
Ключові слова: вальцовые станки -- вальцьові станки -- измельчение зернопродуктов -- подрібнення зернопродуктів -- мука --
Анотація:
В статье приведен химический состав материала мукомольных вальцов, технологические операции производства вальцов и результаты их испытаний.
У статті наведено хімічний склад матеріалу борошномельних вальців, технологічні операції виробництва вальців і результати їх випробувань.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Алексей Васильевич
Иващенко, Сергей Григорьевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|