664.71.05
.
Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станков / Т. С. Скобло, А. В. Богомолов, С. Г. Иващенко //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 1 (2). - С. 42-44..
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
УДК
664.71.05

Ключові слова: вальцовые станки -- вальцьові станки -- измельчение зернопродуктов -- подрібнення зернопродуктів -- мука --
Анотація:
В статье приведен химический состав материала мукомольных вальцов, технологические операции производства вальцов и результаты их испытаний.
У статті наведено хімічний склад матеріалу борошномельних вальців, технологічні операції виробництва вальців і результати їх випробувань.
Додаткові точки доступу: