
>
Харчова хімія [Електронний ресурс] : метод. вказ. до самост. роботи та викон. лаборатор. робіт з дисц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б. в.], 2017. - 83 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089 (Репозитарій). - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 169 |
2 | Репозитарій |