
>
Олійник, Світлана Георгіївна.Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджів [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька //
Олійник, Світлана Георгіївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 89-90.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лапицька, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лапицька, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|