
>
Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage [Electronic resource] / Y. Biletska, G. Djukareva, A. Nekos, A. Husliev, A. Krivtsova, M. Bakirov, V. Polupan, V. Onyshchenko, E. Sokolova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 11-107. - С. 54 - 61.. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.215019.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Biletska, Y.
Djukareva, G.
Nekos, A.
Husliev, A.
Krivtsova, A.
Bakirov, Myushfik
Polupan, V.
Onyshchenko, Vyacheslav
Sokolova, Evgenia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Biletska, Y.
Djukareva, G.
Nekos, A.
Husliev, A.
Krivtsova, A.
Bakirov, Myushfik
Polupan, V.
Onyshchenko, Vyacheslav
Sokolova, Evgenia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |