
>
Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів з сиру кисломолочного [Текст] / Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Д. О. Тютюкова, Р. В. Плотнікова //
Технічні науки та технології. - 2018. - № 2 (12). - С. 204-215.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Тютюкова, Д. О.
Плотнікова, Р. В.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Тютюкова, Д. О.
Плотнікова, Р. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|