
>
Бабанова, О. І.Удосконалення камери для термічного оброблення м’ясопродуктів [Текст] / О. І. Бабанова, С. Д. Беседа, А. О. Шевченко //
Бабанова, О. І.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 91 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 7-11 квіт. 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - Ч. 2. - С. 22.
Додаткові точки доступу:
Беседа, С. Д.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Беседа, С. Д.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|