>
Жилін, І. І.Особливості використання багатокомпонентних розсолів в технології делікатесної продукції за принципом «Clean Label» [Текст] / І. І. Жилін ; наук. керівник Н. Г. Гринченко //
Жилін, І. І.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 116.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|