
>
Лабазов, М. І.Антиоксиданти: наукометричне дослідження сучасного стану й тенденцій їх використання в харчуванні людини [Текст] / М. І. Лабазов, наук. керівник : О. В. Добровольська, С. М. Губський //
Лабазов, М. І.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 141.
Додаткові точки доступу:
Добровольська, О. В.
Губський, Сергій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Добровольська, О. В.
Губський, Сергій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|