>
Архіпова, А. Д.Аналіз харчової цінності водоростей та продуктів їх переробки і перспективи їх використання [Текст] / А. Д. Архіпова, Г. В. Дейниченко //
Архіпова, А. Д.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 108.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|