
>
Євлаш, Вікторія Владленівна.Раціональні режими сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, А. Є. Максименко //
Євлаш, Вікторія Владленівна.
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 13-14.
Додаткові точки доступу:
Максименко, А. Є.
Додаткові точки доступу:
Максименко, А. Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |