>
Колеснікова, Марина Борисівна.Особливості технології продукту структрованого з використанням концентрату ядра насіння соняшнику [Текст] / М. Б. Колеснікова, Ф. В. Перцевой, Т. М. Ситнік //
Колеснікова, Марина Борисівна.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 177-178.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ситнік, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ситнік, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|