
>
Вплив попередньої підготовки на заморожування компонентів для борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, О. С. Буток, Г. Л. Звягінцева //
Торгівля і продовольча безпека : Перша Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 23-24 квіт 2010 р. - 2010.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Буток, О. С.
Звягінцева, Г. Л.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Буток, О. С.
Звягінцева, Г. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|