
>
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко //
ScienceRise. - 2018. - № 5 (46). - С. 41-47.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Л. О.
Дудник, К. В.
Котюк, Т. В.
Радченко, Анна Едуардівна
Біленко, Л. М.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Л. О.
Дудник, К. В.
Котюк, Т. В.
Радченко, Анна Едуардівна
Біленко, Л. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|