
>
Development of the method of manufacturing marmalade based on a three-component vegetable-fruit paste [Text] / O. Samokhvalova, O. Cherevko, D. Dmytrevskyi, N. Budnyk, I. Fomina, Р. Gurskiy, N. Sova, V. Koshulko, Y. Tesliuk, L. Kolianovska //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 6, Issue 11 (132).
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Cherevko, Oleksander
Dmytrevskyi, Dmytro
Budnyk, N.
Fomina, Iryna
Gurskiy, Petro
Sova, N.
Koshulko, V.
Tesliuk, Y.
Kolianovska, L.
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Cherevko, Oleksander
Dmytrevskyi, Dmytro
Budnyk, N.
Fomina, Iryna
Gurskiy, Petro
Sova, N.
Koshulko, V.
Tesliuk, Y.
Kolianovska, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|