
>
Особливості способів переробки рослинної сировини шляхом виробництва запеченої продукції з електроконтактним нагріванням [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов //
Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., 01-24 листоп. 2023 р. - Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. - С. 7.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |