
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Формування споживних властивостей кондитерських виробів функціонального призначення з пінною структурою [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. І. Дюкарева //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 184-185.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|