
>
Design of a universal low-temperature rotary apparatus for making meat and vegetable products considering the integrated adaptive mechanism [Electronic resource] / A. Zahorulko, N. Penkina, T. Zhelieva, H. Chmil, M. Prykhodko, O. Kobets, S. Need //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 3, Issue 11 (129). - P. 14-24. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.305550.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Penkina, Nataliia
Zhelieva, Tetiana
Chmil, Hanna
Prykhodko, Maksym
Kobets, O.
Need, S.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Penkina, Nataliia
Zhelieva, Tetiana
Chmil, Hanna
Prykhodko, Maksym
Kobets, O.
Need, S.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |