637.338.4:637.353:544.352.2
С 45
.
Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників з рекордними характеристиками [Текст] / Л. І. Скрипка, Т. С. Абрамова //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 2 (1). - С. 92-104.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК
637.338.4:637.353:544.352.2
637.338.4
637.353
544.352.2

Ключові слова: неферментальний каталіз -- неферментальный катализ -- механоліз -- механолиз -- заморожування -- замораживание -- низькотемпературне подрібнення -- низкотемпературное дробление -- сичуговий сир -- сычуговый сыр -- нанокомплекси -- нанокомплексы -- плавлені сирні вироби -- плавленные сырные изделия --
Додаткові точки доступу: