
>
637.338.4:637.353:544.352.2
С 45
Скрипка, Лариса Іванівна.Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників з рекордними характеристиками [Текст] / Л. І. Скрипка, Т. С. Абрамова //
С 45
Скрипка, Лариса Іванівна.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 92-104.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
Ключові слова: неферментальний каталіз -- неферментальный катализ -- механоліз -- механолиз -- заморожування -- замораживание -- низькотемпературне подрібнення -- низкотемпературное дробление -- сичуговий сир -- сычуговый сыр -- нанокомплекси -- нанокомплексы -- плавлені сирні вироби -- плавленные сырные изделия --
Додаткові точки доступу:
Абрамова, Т. С.
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК | |
637.338.4:637.353:544.352.2 | |
637.338.4 | |
637.353 | |
544.352.2 |
Ключові слова: неферментальний каталіз -- неферментальный катализ -- механоліз -- механолиз -- заморожування -- замораживание -- низькотемпературне подрібнення -- низкотемпературное дробление -- сичуговий сир -- сычуговый сыр -- нанокомплекси -- нанокомплексы -- плавлені сирні вироби -- плавленные сырные изделия --
Додаткові точки доступу:
Абрамова, Т. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|