>
Влияние технологических параметров посола на качественные показатели козьих сыров [Текст] / Г. И. Дюкарева, В. Е. Прокудина, Т. Н. Рижкова, О. Е. Шевченко //
Техника и технология пищевых производств : тезисы докл. V Междунар. науч.-техн. конф. - Могилев : УО МГУП, 2005. - С. 160.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. И.
Прокудина, В. Е.
Рижкова, Таисия Николаевна
Шевченко, О. Е.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. И.
Прокудина, В. Е.
Рижкова, Таисия Николаевна
Шевченко, О. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|