
>
Пакування харчових продуктів [Текст] : робоча програма з дисципліни / авт.-уклад.: Т. А. Стуконоженко, Г. В. Кіпенко, О. С. Погарський. - Харків : Форт, 2017. - 28 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Стуконоженко, Т. А.\авт.-уклад.\
Кіпенко, Г. В.\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Стуконоженко, Т. А.\авт.-уклад.\
Кіпенко, Г. В.\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|