
>
Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts [Electronic resource] / L. Mazur, S. M. Gubskyi, A. Dorohovych, M. Labazov //
Ukrainian Food Journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 7-21. - DOI 10.24263/2304-974X-2018-7-1-3.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Mazur, Liubov
Gubskyi, Sergii
Dorohovych, Antonella
Labazov, Maksym
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Mazur, Liubov
Gubskyi, Sergii
Dorohovych, Antonella
Labazov, Maksym
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |