
>
Дослідження впливу НКХ та еламіну форми зв’язку вологи в паштетах калориметричним методом [Текст] / Г. І. Дюкарева, Т. М. Головко, А. О. Пак, М. Л. Серік //
Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2009. - Т. 4, № 9 (40) : Технологія органічних і неорганічних речовин та екологія. - С. 32-34. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2009.22313.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Головко, Тетяна Миколаївна
Пак, Андрій Олегович
Серік, Максим Леонідович
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Головко, Тетяна Миколаївна
Пак, Андрій Олегович
Серік, Максим Леонідович
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|