
>
Свідло, Карина Володимирівна.Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків з бісквітного тіста [Текст] / К. В. Свідло, Т. В. Гавриш //
Свідло, Карина Володимирівна.
Готельно-ресторанний консалтинг. Інновації. - 2021. - № 4 (1). - С. 122-136..
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|