>
Касабова, Катерина Рубенівна.Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) [Текст] / К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко //
Касабова, Катерина Рубенівна.
Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези другої Міжнар. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 246-247.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина Вячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина Вячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|