
>
Хімія [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання зі спец. 181 Харчові технології. Розділ 1. / авт.-уклад.: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна. - Харків : ДБТУ, 2025. - 70 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Пілюгіна, Інна Сергіївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Пілюгіна, Інна Сергіївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|