
>
Новікова, Вікторія Євгеніївна.Вплив асинхронного навчання на формування професійної компетентності фахівців харчових і переробних виробництв [Текст] / В. Є. Новікова, О. М. Глушко //
Новікова, Вікторія Євгеніївна.
Педагогічна Академія: наукові записки. - 2024. - № 8. - С. 31-38. - DOI https://doi.org/10.5281/zenodo.13253528.
Додаткові точки доступу:
Глушко, О. М.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Глушко, О. М.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|