>
Екстрагування природних барвних речовин з овочевої сировини [Текст] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Н. В. Карцева //
Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 18 листоп. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 164-166.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Л. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Карцева, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Л. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Карцева, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|